Akkreditering trenere + ledsager rekrutt

Årets Gneistspel vil bli annerledes enn tidligere år. Maksimum 200 personer kan være inne på stadionområdet samtidig og arrangøren må samtidig ha en del personalopplysninger over personer som er på området. Som arrangør skjønner vi at foreldre ønsker følge sine håpefulle under konkurransene, men samtidig skaper dette store utfordringer for arrangøren. Vi har derfor måtte sette en grense på mak 1 forelder pr rekrutt 6-9 år. Denne forelderen må registrere seg via dette skjemaet innen 21. august kl 15.00.

For ledsagere for utøvere 10 år og eldre vil det dessverre denne gang ikke være mulig å få komme inn på stadionområdet. Vi har forståelse for at dette vil kreve ekstra innsats for klubber med mange deltagere, men minner samtidig om at vi ønsker begrense antall trenere til et minimum. Alle trenere må søke akkreditering.

Ale godkjente ledsagere/trener vil bli merket med grønn bakgrunnsfarge i skjemaet. (de med rødt er ikke godkjent) og hvit betyr saken ikke er behandlet.

Alle personalopplysninger blir behandlet konfidensielt og blir slettet etter tidsfrist for rapportering om smitte er utløpt.

Skjema for akkreditering trenere/ledsagere

Ledsagere/trener vil få utlevert gule vester